Vaderradar nyheter

Nytt: blixtbilder blixtbilder och senaste skandinavien med blixt

Från och med nu visar Väderradar även blixt på sin webbsida. Länken finns under fliken 'nederbörd' i menyn: senaste timme SV med blixt. Följ hur åskan rör sig över Sverige, så att du vet när det är dags att dra ut sladdarna!

 

Skandinavien

prognos

satellit

Väderradar Twitter

Följ oss på Twitter Väderradar

Vilka är vi?

Vi är Vaderradar.se och erbjuder Sveriges, Skandinaviens och Europas mest aktuella nederbörds- och väderdata. Vårt företag The Meteo Company har varit aktivt på bl.a. den svenska, nederländska och tyska vädermarknaden i över 10 år.

Väderradar har ett nytt koncept: aktuellt väder på widescreen. Vi fokuserar på att erbjuda en noggrann prognos för de kommande 3 timmarna genom att kombinera vår meteorologiska kunskap med smart mjukvara. Den kombinationen gör att vi kan visa en bra bild av det aktuella vädret på satellit-, radar-, och andra väderområden. Och att vi kan visa en pålitlig prognos för de kommande 2 till 3 timmarna.

En väderwebbsida till?

Visst, fast annorlunda. Traditionella vädersidor visar mest morgondagens prognos. Vi fokuserar på det aktuella vädret i ett stort område. Vädret nu och de kommande 3 timmarna prioriteras framför morgondagens prognos. Det sista ser vi som ett intressant biprodukt.

Vad har vi att erbjuda?

De senaste 10 åren har vi gjort många olika produkter, bl.a:

  • aktuell nederbörd i Sverige;
  • aktuell nederbörd i Skandinavien och Europa;
  • aktuell nederbördsprognos för Skandinavien och Europa.

Och många andra väderinnovationer för våra satellitbilder (filtrering), åskprognos, filtrering av väderstationer, solprognoser och 7-dygnsprognoser.

Och vad mer?

Vi vill göra nya kula väderprodukter och utmana alla att fundera över vädret på ett kreativt sätt. Steg för steg blir vi bättre och utvidgar vi vår verksamhet. Och det passar vår slogan: VARJE DAG BÄTTRE VÄDER!

Frågor, iden, förslag, hjälpa till, samarbete? Det uppskattar vi! Ta gärna kontakt med oss genom att fylla i blanketten.

Några bilder från vår webbsida: